Friday, July 22, 2011

DUGAAN

Entah mengapa……..bulan ini merupakan bulan yg paling banyak Pak Tam mc, hampir 3 minggu 2 minggu d umah, hampir seminggu d wad hospital.

Tak tahulah mengapa……darah tak turun-2……tetap 200/120….. hehehe…..jantung Pak Tam pon tak henti-2 sakit, Nak kata Pak Tam ada sakit jantung…....pon entah la sbb doctor kat hospital pun tak berani nak sahkan, buat ujian e.c.g, scope, x-ray......ok je.....cuma nak buat stress test je.....dah 2 kali gagal di sudahkan…….baru je nak mula, darah dah naik melebihi 200/120………apa masalah dan puncanya Pak Tam sendiri pon tak tahu. Yg pasti, hari-2 Pak Tam kena ambil ubat darah tinggi dan jantung…..walaupun doctor sendiri tak dapat sahkan.....ubat tetap juga d beri…..hehehe…..... namun keadaan Pak Tam tetap juga mcm tu…………..Entah la……..inilah yg di katakan dugaan dari Allah swt………

2 comments:

P1E said...

pak tam dah lama tak bermain.....buat la skit2 langkah tu sekurang2nya boleh brmain dengan anak2 dapat juga kesinambungan ilmunya.....insyaalah bila dah keluar peluh tu..ok la dia....he he

Pak Tam Manjung said...

Salam PIE,......Selamat berpuasa.....bukan PT tak nak bermain.......dah lama tak bermain, tangan dan kaki dah kaku......nak langkah pon dah tak bergerak....cuma dok bagi anak-2 je pergi bermain d gelanggang org.......hehehe